marți, 25 noiembrie 2008

Invatam sa radem

Pe zi ce trece copilul meu descopera cat mai multe lucruri. De exemplu cum sa planga sau cum sa rada. Nevoia a invatat-o sa planga cu tot plamanul. A durut-o burtica si a gasit o metoda destul de convingatoare sa o cred. Ii trece dar momentele in care plange sunt cele mai stresante atat pentru ea cat si pentru mine.
Este bine ca rade mai mult decat plange. Dimineata se trezeste cu un zambet larg pe fata. Ii place sa i se vorbeasca si rade cu gura pana la urechi. Incearca sa scoata niste sunete cand rade dar nu merge.
Avem totusi o problema seara cand trebuie sa ii fac baita. Nu vrea sa se trezeasca deloc. Oare ce fel de parinti isi trezesc copilul din somn doar ca sa ii faca baita? Adica, nu ne trezeste ea pe noi si o trezim noi pe ea? Ne ia cam 10 minute sa o facem sa deschida ochisorii. Se stramba, se intinde, adoarme din nou. Degeaba vorbim cu ea, o tinem in brate, o acoperim cu pupaturi. Ea se ambitioneaza sa ne ignore. Apoi urmeaza apa calda unde ii place si uneori adoarme, alteori face pipi sau cateodata pe ambele.
Acum are 4,8 kg si 60 de cm. A crescut! E minunat ce se intampla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu